CORONA : UPDATE HEROPENING 9 JUNI

Onze werking vanaf 9 juni samengevat:

• Openingsuren: op weekdagen van 8u tot 23u30 en in het weekend van 9u tot 22u. Uitzondering bij belangrijke EK-wedstrijden in het weekend. Olé olé olé.
• Bij het binnenkomen worden handen ontsmet. Gedetailleerd registreren is niet meer nodig.
• Al onze sporten mogen opnieuw indoor doorgaan met max. 50 personen per groep en met respect van de afstandsregel (1.5m).
• Douches en kleedkamers blijven gesloten.
• Onze cafetaria en het terras zullen geopend zijn. Aan een tafel zit je met maximum 4 personen (kinderen -12 jaar niet inbegrepen).
• Binnen verplaatst iedereen zich met een mondmasker, tenzij je sport of aan een tafel zit.
• Fitnesstoestellen en ander sportmateriaal worden consequent ontsmet na gebruik.

Reserveren
Reserveren is volgens de protocollen verplicht zodat de capaciteit van zalen niet overschreden wordt. Wij raden dit ook aan voor sporten zoals snooker, pool, tennis en squash. Je doet dit best telefonisch (013321954).
Voor fitness en de groepslessen zal ons huidige online reservatiesysteem pas optimaal kunnen gebruikt worden wanneer jullie abonnementen vernieuwd zijn. Tot zolang is ter plaatse reserveren vlak voor het sporten voldoende (uitzondering: yoga, zie heironder). Omdat de capaciteit van onze zalen groot genoeg is voor het aantal mensen dat wij verwachten, kan dit manueel reserveren voorlopig geen probleem vormen.
Later schakelen we voor het grootste deel van al onze sporten wél over naar online reserveren.

Groepslessen

Wij hervatten het gewone lessenrooster.

Bijkomend: yoga op donderdag om 19u .

Geschrapt: indoor cycling op maandag en donderdag.

Geschrapt: strong op dinsdag 8/6 en 15/6, zumba op maandag 14/6 om 20u (die van 19u en 21u gaan wel door!)

Opgelet: alle lessen vinden plaats in de dansstudio. Behalve :

– YOGA op donderdag om 19u. Deze les zal doorgaan op de Warande. Mensen die willen deelnemen, gelieve online te reserveren via de gekende groene knop bovenaan de website (€6) OF een geldig abonnement te tonen.

– Functionele training op woensdag om 20u. De les gaat door in het Sportcentrum. Ter plaatse betalen (€6).

Wat met abonnementen en beurtenkaarten?

We zijn verplicht gesloten geweest van 29 oktober t.e.m. 9 juni. Dat zijn ruim 7 maanden!! Vele abonnementen zullen vervallen zijn; zowat drie vierde van het totale aantal. Daarom vragen we jullie dit BIJ JE EERSTE BEZOEK meteen in orde te brengen en wat geduld te hebben omdat de verwerking van zóveel abonnementen tijd zal kosten. Er dient telkens opnieuw een contract ingevuld te worden. In het Sportcentrum kan u met bancontact betalen. (Aan klanten van de groepslessen: Kom aub op tijd naar de Dansstudio zodat alles vlot kan verlopen).

Iedereen met een cash abonnement zal om en bij de 7 maanden tegoed krijgen OF indien het abonnement al vervallen is, logischerwijs het aantal maanden en dagen vóór de geldigheidsdatum. We willen jullie ook de kans geven om zelf te bepalen of jullie hiervan maanden aan ons wil schenken. Indien uw abonnement in 2020 verviel, vragen we jullie om al na te denken over een verlenging van een jaar/ half jaar. Zo voorkomen we dubbel werk. OPGELET: ALLE ABONNEMENTEN HERSTARTEN OP 9 JUNI. U kan dus zelf NIET kiezen welke startdatum u hanteert. De startdatum is voor iedereen gelijk, zijnde 9 juni. Het verlengen van 500 abonnementen is namelijk praktisch onmogelijk indien iedereen zelf de startdatum kiest omwille van de automatisatie die wij hanteren in ons ledensysteem. Indien u een goede reden heeft om NIET te starten op 9 juni (bijvoorbeeld omwille van ziekte, kwetsuur of vakantie), gelieve u te wenden tot Miguel, Raffaele of Nathalie.

Klanten met een domiciliëring hebben gedurende de lockdown niet moeten betalen. De eerste inning (die van juni) zal gebeuren in de tweede week na heropening. Het bedrag zal gelijk zijn aan het aantal dagen van juni dat wij open zijn.

Alle beurtenkaarten in omloop zijn nog geldig tot 31/12/2021.

Extra

Jullie kunnen nog steeds bij ons terecht voor het aankopen van een handdoek met het logo. Deze kosten 30 euro en zijn verkrijgbaar in het sportcentrum.

Wil je ons horecagedeelte steunen? Kom dan bij ons naar een EK-wedstrijd van de Belgen kijken of koop je flesje water, shake of sportdrank bij ons aan de toog.

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: