Sportcentrum Karteria

Fitness

Placeholder

Karteria Diest maakt enkel gebruik van de beste materialen en toestellen zoals Life Fitness en Hammer Strenght. Voor de echte gewichtheffers hebben wij een deadlift platform met daarbij de bijhorende bumper plates van Hammer Strenght. De fitness is voor iedereen toegankelijk zowel jong als oud. Dankzij onze professionele trainers, kunnen wij schema’s op maat maken om zo uw doelstelling te behalen. Daarnaast krijg je de begeleiding en ook het gepersonaliseerde schema er gratis bij.

De fitness is voor iedereen toegankelijk zowel jong als oud (+16j.). Onze gediplomeerde fitnessbegeleiders bekijken in een intake wat ze voor jou kunnen doen om zo uw doelstelling sneller en efficiënter te bereiken. Er wordt een trainingsschema op maat gemaakt en je wordt opgevolgd. Progressie wordt opgevolgd aan de hand van verschillende metingen indien gewenst. Dus twijfel niet en maak een afspraak!


Uren begeleiding bij benadering:

 • Ma: 17u-21u
 • Di: 9u-12u en 17u-21u
 • Woe: 12u-17u
 • Do: 10u-12u en 18u-21u
 • Vrij: 16u-21u
Image

Image

Squash


Goed om te weten:

 • Piekuren: op weekdagen tussen 18u en 22u
 • Daluren: niet piek + in de weekend
 • Tijdens daluren inbegrepen in all-in abonnement
 • Beurtenkaart 10 uren beschikbaar

Placeholder


Ontspannen met vrienden en calorieën verslinden tegelijk? Dat kan op 1 van onze 6 squashcourts in het sportcentrum! Als je geen eigen materiaal hebt, dan is dat geen probleem want dat kan je gewoon huren of kopen bij ons. Tegen een prijsje kan je zelfs je eigen racket laten bespannen!

Ook werken wij samen met Squashclub Karteria Diest. Bij hen kan je terecht voor competitie- en recreantensquash, én squashlessen voor volwassenen en kinderen.

Als je lid bent van onze squashclub kan je vanaf 1 september 2018 een 10-urenkaart verkrijgen.

Tennis

Placeholder


De grote tennishal in het sportcentrum biedt bescherming tegen regen en wind en telt 6 tennisterreinen (hardcourt). Op deze manier kan u zomer en winter uw favoriete sport beoefenen zonder invloed van de natuurelementen. Materiaal kan je steeds huren bij ons. Wij bieden ook tennisabonnementen aan voor degenen die wekelijks een potje willen komen spelen tijdens het winterseizoen (half september tot half april). Diest kent ook een tennisclub, Koninlijke Tennisclub Diest, die bij ons ’s winters is gehuisvestigd. Hier kan je terecht voor lessen, kinderkampen en andere leuke initiatieven.
KTC_DiestGoed om te weten:

Piekuren
Enkel in winterseizoen:
* ma-di-do 18u30 tot 22u30
* wo-vrij 18u tot 22u
* weekend

Daluren:
* Daluren: als niet piek + tijdens het zomerseizoen van 1 april tot 30 september

 • Tennis aan halve prijs bij all-in abonnement
 • Beurtenkaart 10 uren beschikbaar

Snooker


Onze 5 snookertafels bevinden zich in perfecte staat en staan klaar voor amateurs, recreanten en spelers in competitie. Als je graag snookert, kan je steeds terecht bij onze snookerclub. Onze club heeft meerdere ploegen in de competitie waarvan wedstrijden gespeeld worden op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Kom alvast een kijkje nemen!

Placeholder


Ook kan je er als recreant terecht. Clubleden snookeren namelijk aan de helft van de prijs! Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap, dan kan je vrijblijvend contact opnemen via snooker.karteriadiest@gmail.com of 0488 473 429 of spreek iemand van het bestuur aan.

Pool en biljart

Placeholder


Heb je interesse in lidmaatschap bij hun of interesse in het oprichten van een eigen poolclub, neem dan gerust contact op met ons. Goed om te weten: voor jongeren onder de 25 jaar met een all-in abonnement is poolen met vrienden zelfs gratis (mits 1 consumptie/persoon).Naast snookertafels hebben we ook 2 pooltafels en 1 biljarttafel ter beschikking. Een leuk spelletje pool of biljart in onze rustieke zaal, geeft de avond net dat ietsje meer. In de ruimte ernaast is er een clublokaal ingericht voor biljartclub Kunst en Vermaak.

Zonnebank

Na een heerlijke work-out even uitrusten en tegelijkertijd een tintje bruiner worden onder de zonnebank? Dat kan bij ons. Onze opgeleide medewerkers bepalen je huidtype en geven je raad in het gebruik van de zonnebank.


Placeholder

Petanque

Placeholder

Momenteel hebben wij een achttal petanquebanen in onze voortuin waarvan gratis gebruik kan gemaakt worden in de zomer. Heb je interesse om een clubje op te richten en er een wekelijkse activiteit van te maken? Neem dan gerust contact op met ons.


 

VergaderzalenIn het sportcentrum is er een grote vergaderzaal en gezellige cafetaria voor al uw activiteiten

KLIK HIER voor meer info.

Placeholder

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: