Dansstudio

In onze Danstudio (Nijverheidslaan 18) kan je elke dag tal van groepslessen volgen en dit het hele jaar door. De sfeer is er luchtig en er wordt heel wat gelachen! Je hoeft je op voorhand niet in te schrijven en je kan instappen wanneer je maar wil. Dit maakt dat de groepslessen zeer vrijblijvend zijn en ze dus ideaal zijn voor mensen die zich niet elke week op hetzelfde moment kunnen vrijmaken. Beter is natuurlijk om wél routine op te bouwen in je sportactiviteiten. Zo hou je het natuurlijk langer vol. Wij raden steeds aan om in het begin enkele groepslessen uit te testen met een 10-beurtenkaart om te kijken welke lessen en lesgevers je liggen. Daarna routine opbouwen is the key to succes. Als je regelmatig komt, kan het al voordeliger zijn om een all-in abonnement te nemen (vanaf 2 keer per week).

 

 

Zumba

Het bewijs dat fun en full body workout wel samengaan. Een fitnesssysteem geïnspireerd door salsa, merengue en samba dat letterlijk al dansend je hele lichaam verstevigd.

 

Fatburning

Wil je op een plezante manier calorieën verbranden? Bij fatburning ben je aan het juiste adres want je traint er namelijk op het vetverbrandingsniveau. Het is een combinatie van aërobic afgewisseld met spierversterkende oefeningen.

Piloxing

Piloxing is een mix van boksbewegingen, pilates en dans. Maar wat kan je nu precies van piloxing verwachten? Tijdens een les moet je luchtboksen – mét aangepaste handschoenen – om kracht en snelheid te ontwikkelen. De klassieke pilatesbewegingen zorgen dan weer voor meer lenigheid, meer spieren en minder vet. Ofwel: een sleek, sexy en powerfull resultaat.

 

Tae Bo

Tae Bo is een brug tussen een Aërobic workout en een gevechtsporttraining. Je bouwt aan zowel zelfverdediging en zelfvertrouwen, als aan conditie, kracht en figuurvorming. Door middel van een ideale combinatie van gevechtsportbewegingen, snelheid en herhaling zal deze sport zeker je grenzen verleggen.

 

 

Step Aerobics

Terug van weggeweest: Step Aerobics! Na heel wat jaren biedt Karteria Diest opnieuw Step aan!

 

 

 

Conditietraining

Hier wordt er aan de algemene conditie gewerkt.

 

Insanity

Wens je graag de laatste kilootjes aan te pakken en wil je meer vorm geven aan jouw lichaam?

De cursus zorgt tijdens de sessies voor een maximale vermindering van het lichaamsvet, spierversteviging en flexibiliteit.

 

BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Een populaire lesvorm waarbij vooral de probleemgebieden worden aangepakt met spierversterkende oefeningen en dit op fijne hedendaagse muziek. De lesgevers maken in hun lessen gebruik van elastieken, gewichtjes, enzoverder. Kom het zeker eens proberen!

 

Yoga

Kom volledig tot rust in een les yoga. Werk aan je innerlijke rust, flexibiliteit en ademhalingspatroon.

 

Strong

Strong by Zumba is een intervaltraining waarbij de bewegingen afgestemd zijn op de muziek. Let op: deze training is verschillend van Zumba. Het is geen workout met danspassen, maar een intervalworkout!

 

Prijslijst

1 les

Geldig voor alle lessen
8
00 /les
  •  

10 beurtenkaart

Geldig voor alle lessen
60
00 /les
  •  

All-in abonnement

Onbeperkt geldig voor alle lessen
380
00 /jaar
  •  

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: