FITNESSS

In onze fitness van 636m² vind je enkel de beste materialen en toestellen (Hammer Strength, Life Fitness,…). Voor de echte gewichtheffers hebben wij een deadlift platform met daarbij de bijhorende bumper plates van Hammer Strength. Ook als onervaren sporter ben je vast en zeker welkom in onze fitness!

ONS AANBOD

Onze professionele en gediplomeerde fitnessbegeleiders zorgen voor de gepaste hulp op maat zodat je op een aangename en veilige manier jouw doelstellingen eindelijk kan behalen!

Ideaal dus als je het gevoel hebt verloren te lopen in de fitness of als je een specifiek doel wil bereiken (bv. gewicht verliezen, meer spiermassa kweken, afvallen, conditie op peil houden, voetbaltechnieken bijschaven,…). Ook als je bepaalde fysieke klachten hebt (bv. rug, heup,..), is het aangeraden om van de professionele raad van de begeleiders gebruik te maken.

GRATIS BEGELEIDING IN DE FITNESS

Heb je een abonnement bij ons (fitness of all-in), dan krijg je gratis gepersonaliseerde schema’s en de bijhorende begeleiding. Tijdens een intakegesprek wordt jouw doel bepaald en een trainingsschema uitgeschreven voor enkele weken. Dit schema wordt je uitgelegd in een sessie van 1 uur. Hierna ga je zelf aan de slag. Je kan nadien om opvolging vragen.

INTAKEGESPREK

Bepalen van doelstellingen
Bespreking trainingservaring
Bespreking medische geschiedenis

TRAININGSSCHEMA

Op basis van persoonlijke doelen
Rekeninghoudend met mogelijke blessures

OPVOLGING

Elke twee maanden
Aanpassing van het trainingsschema
Herevaluatie doelen

PERSONAL TRAINING

Wil je tijdens de training de continuïteit van een personal trainer die naast je staat en die samen met jou naar je ultieme doel werkt? Dan kan personal training iets voor jou zijn. Dit kan ook samen met een vriend/vriendin of in kleine groepjes van max. 4 personen.

FUNCTIONAL TRAINING

Elke woensdag van 20u tot 21u gaan we bij de functionele training in het sportcentrum van Karteria helemaal los! Onze “small groups” zorgen voor een gezellige sfeer terwijl we de spieren laten branden met uitdagende krachttraining of circuittraining. Kom erbij en laat ons samen werken aan een fit en energiek lichaam!

FITNESSBEURTEN

EENMALIGE FITNESSBEURT

9 /BEURT

Eenmalige toegang tot de fitness.
(onbepaalde duur per beurt)

20 BEURTENKAART

140

20 toegangsbeurten tot de fitness.
(onbepaalde duur per beurt)

ABONNEMENTEN

6 MAANDEN FITNESS

200

Eenmalige betaling
Onbeperkte toegang tot de fitness
6 maanden geldig

1 JAAR FITNESS

320

Eenmalige betaling
Onbeperkte toegang tot de fitness
1 jaar geldig

DOMICILIËRING

30 /MAAND

Maandelijkse betaling
Onbeperkte toegang tot de fitness
*minstens 1 jaar

Heb je een vraag of wens je graag een afspraak? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met jou!

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail