Padel

Sinds juli 2021 beschikken wij over 10 outdoor padelterreinen. Reserveren kan via www.tennisvlaanderen.be of de app van Tennis Vlaanderen. Bekijk zeker ook de tarieven, de voordelen van het lidmaatschap en de info over padellessen.

Wij zijn nog op zoek naar extra trainers om ons team te versterken. Heb je interesse in het geven van padellessen? Contacteer ons dan via info@karteriadiest.be. Vergeet zeker niet om in de mail je persoonsgegevens en ervaring te delen met ons. Ervaring in padelles geven of een diploma als padeltrainer is niet in elk geval nodig. Zet er ook bij of je interesse hebt in lessen voor volwassenen en/of kinderen.

Je kan bij ons voor zowel een recreatief spelletje padel terecht als voor padel in clubverband en op competitieniveau. Kom je recreatief spelen, dan kan je ook materiaal huren bij ons. Het kan echter ook voordeliger zijn om jezelf een abonnement aan te schaffen. Bekijk alle tarieven en abonnementsvormen hier.

We richtten ook een padelclub op die tal van activiteiten zal organiseren, zoals daar zijn: padellessen, een clubavond op vrijdagavond genaamd ‘Mix and Match’, zomertoernooien, en natuurlijk niet te vergeten de grote opening die deze zomer zal doorgaan wanneer de coronaregels het toelaten. Ga zeker eens een kijkje nemen op de pagina van onze padelclub.

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren: