Losse Verhuur

Ideaal voor beginners die de sport willen leren kennen of spelers die op hun eigen club niet terecht kunnen door de drukke bezetting. Materiaal huren is geen probleem en reserveren kan via de app van Tennis Vlaanderen of www.tennisvlaanderen.be

Opgelet: een terrein wordt steeds gehuurd per 4 personen. Dit wil zeggen dat de prijs voor een terrein €24 / 1.5u in dal kost en €44 / 1.5u in piek. Omgezet is de prijs per uur €16 in dal en €30 in piek.

DAL- EN PIEKUREN:

Daluren: ma-di-woe-do-vrij: 8:00 – 18:00 en na 22:00 /// in het weekend van 9u tot 22u
Piekuren: ma-di-woe-do-vrij: 18:00 – 22:00

Abonnementen

Wij bieden vijf verschillende abonnementen aan waarmee je een jaar aan voordeeltarief speelt. Inclusief in de abonnementen zit ook je lidmaatschap bij onze club en Tennis Vlaanderen. Je kan ook kiezen voor een lidmaatschap zonder abonnement. Je kiest best je abonnement aan de hand van hoeveel keer en wanneer je denkt te spelen. Nadat je jezelf een abonnement hebt aangeschaft, laad je een bedrag op in het reservatiesysteem dat je gebruikt voor de betaling van je terrein.

Kies hieronder welk abonnement het best bij jou past en schaf het aan via deze link van Tennis Vlaanderen. Start je in het midden van het padelseizoen (start 1 april tot eind maart)? Geen probleem, wij voorzien om de drie maanden abonnementen aan een verlaagd tarief! Opgelet dus: De prijzen hieronder zijn de prijzen voor een heel jaar, op de website van Tennis Vlaanderen vind je de tarieven die op dit moment gelden t.e.m. 31 maart.

Onderstaande abonnementen zijn ook verkrijgbaar per domiciliëring. Meld je hiervoor aan in het Sportcentrum (ter plaatse liefst).

 

Een BRONS abonnement is ideaal voor spelers die één keer per week willen komen spelen. Zelfs als je al eens een week overslaat, haal je er enorm veel voordeel uit in vergelijking met losse verhuur.

Per domiciliëring komt dit neer op €12.50 / maand.

Het ZILVER abonnement werd toegevoegd om spelers te belonen die ongeveer twee à drie keer per week komen spelen. Of spelers die in vakanties zeer veel spelen en in andere periodes wat minder.

Per domiciliëring komt dit neer op €18.00 / maand.

Abonnement GOUD is hét abonnement voor veelspelers, de échtte fanatiekelingen die 4 tot 5 keer per week hun hartje willen komen luchten.


Per domiciliëring komt dit neer op €32.00 / maand.

Ben je van plan om enkel maar overdag te komen spelen? Dan is het DAL abonnement iets voor jou. Je hebt ook nog steeds de mogelijkheid om in de piek te komen.

Per domiciliëring komt dit neer op €25.00 / maand

Speciaal voor de jonge spelers die graag uitblinken en de trots van onze club zullen worden. Ook verkrijgbaar per half jaar.

 

Per domiciliëring komt dit neer op €25.00 / maand

Een lidmaatschap zonder abonnement kan om verschillende redenen de beste keuze zijn:
– Je bent verzekerd
– Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan clubactiviteiten (vb. ‘Mix and Match Friday’)
– Je hebt toegang tot het reservatiesysteem
– Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien en activiteiten van Tennis Vlaanderen

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren: