Kick- en thaiboks

Al jaar en dag zijn The Tigers een vaste waarde in Karteria Diest en kunnen ze jou de kneepjes van het vak leren tijdens de trainingen die doorgaan in onze Dansstudio. Je kan op elk moment instappen. Onderaan deze pagina vind je de prijzen terug. Omdat het een vechtsport is, is het wel nodig dat je jezelf ook inschrijft bij de bond wanneer je regelmatig komt meetrainen om goed verzekerd te zijn. Dit kost een veertigtal euro per jaar. Je bevraagt je over de aansluiting best bij de trainer.

Jeugd tussen 14 jaar en 18 jaar is ook welkom, maar er wordt steeds gekeken of ze mee kunnen met de groep volwassenen. Zijn je kinderen jonger dan 14 jaar? Laat je e-mailadres dan achter via een mail naar info@karteriadiest.be zodoende wij jullie op de hoogte kunnen houden van de start van de lessen voor de jeugd.

Je hebt in het begin geen eigen materiaal nodig, maar naderhand koop je wel best je eigen sportmaterialen zoals bokshandschoenen en scheenbescherming. Ook hiervoor kan je informatie inwinnen bij de trainer ter plaatse.

Trainingen in Dansstudio Karteria Diest – Nijverheidslaan 18:

Maandag : 20u-21u30

Woensdag : 20u-21u30

Zaterdag: 9u30-11u (dus niet meer namiddag!) (SNS’ers niet toeglaten!)

Prijslijst

1 les

.
9
00 /les
  •  

10 beurtenkaart

Geldig voor kickboks
70
00 /les
  •  

All-in abonnement

Incl. alle groepslessen, fitness, etc.
380
00 /jaar
  •  

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail