Reserveren en annuleren

Vanaf 1 april 2022 is het niet meer in elk geval mogelijk om telefonisch te reserveren. Je kan reserveren via de app van Tennis Vlaanderen, of via www.tennisvlaanderen.be. Is het je eerste keer dat je bij ons komt padellen? Dan kan je nog steeds terecht op 013/32.19.54 en helpen we je graag verder.

Lukt het je maar niet om online te reserveren, bel dan een keertje op 013/32.19.54 in de namiddag en vraag naar Nathalie. Zij kan je extra tips geven. Hou in dat geval je laptop met de website of je tablet/gsm met de app bij de hand. Je zal zien, het gaat vanzelf.

 

MIjnterrein.be - Padel - Liggende visual

TIP: Waarom reserveren als lid mogelijks niet lukt: Leden met een abonnement dienen eerst credits op te laden. Deze credits blijven steeds geldig, ook na het vervallen van het abonnement. Wil je dus reserveren voor jou en 3 vrienden, zorg dan dat iedereen eerst credits oplaadt. Zijn er ook niet-leden bij? Dan zal degene die reserveert hier de kosten van dragen.

Op dit moment kan je terreinen reserveren op verschillende starturen van verschillende lengte (om 18u, 18u30, 19u, 19u30, 20u, etc.). Dit is op zich al een luxe in vergelijking met andere clubs waar slechts enkele terreinen beschikbaar zijn en je vaak enkel maar kan boeken op specifieke uren (vb. enkel om 19u, 20u30 óf 22u). Je dient natuurlijk wel tijdig te reserveren bij ons. Ben je wat later met reserveren, dan kan het bijvoorbeeld voorvallen dat de terreinen van 19u al allemaal gereserveerd zijn. Je kan dan wellicht wel nog om 18u of 19u30 reserveren. Ook hier kunnen we niet omheen omwille van het achterliggend systeem van Tennis Vlaanderen en kan niet meer telefonisch worden opgelost. Simpelweg op tijd reserveren is de boodschap.

Annuleren bij regen of onverwachte omstandigheden: Het aantal uren voor de reservatie waarbij je kosteloos kan annuleren wordt vanaf 1 april verlengd. Je zal geld terugkrijgen tot 8 uren voor de reservatie i.p.v. 2 dagen. Hou er rekening mee dat er daarna geen geld meer kan teruggestort worden. Je hebt dan ook niet meer de mogelijkheid om zoals voorheen de reservatie te verplaatsen naar een later tijdstip. Wat wel kan op hetzelfde moment van de reservatie, is komen squashen, snookeren of poolen. Hiervoor dien je wel even te bellen op 013/32.19.54.

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren: