Lid worden van de Padelclub

Je kan ook lid worden van Padelclub Karteria Diest zodat je aan voordeeltarief speelt. Lidmaatschap kost slechts €25 voor volwassenen en €15 voor jongeren (-18j.). Dit houdt het volgende in:

  • Padel spelen op de club aan voordeeltarief. Check onze abonnementen onder het tabblad TARIEVEN
  • Lidmaatschap en verzekering bij Tennis Vlaanderen. Je bent op elk terrein van elke club die aangesloten is bij Tennis Vlaanderen verzekerd. Dit geldt voor zowel tennisterreinen als padelterreinen
  • Mogelijkheid tot deelname tornooien en interclub Tennis Vlaanderen. Bijna een heel jaar door wordt er competitie gespeeld. We houden je op regelmatige tijdstippen op de hoogte via mail en de WHatsapp groep.
  • Mogelijkheid tot deelname activiteiten Padelclub Karteria Diest. Elke maand streven we er naar om een activiteit te organiseren. Denk maar aan onze Kersthappening, de Blacklight Padel, het feestje bij Halloween, etc. In seizoen 2022-2023 staan er ook nog volgende dingen op het programma: een BBQ, een clubtornooi, een uitstap naar de World Padel Tour, …
  • T-shirt van Padelclub Karteria Diest (nieuwe leden)

padellessen

Ben je met max. 4 personen en wil je je eerste stappen zetten in padel, dan is START 2 PADEL iets voor jullie. In 4 lessen van anderhalf uur wordt jullie de basis van padel aangeleerd (prijs: €60 per persoon). Mail als de bliksem naar info@karteriadiest.be om je op de lijst met geïnteresseerden te zetten. Dan houden we je per mail op de hoogte wanneer er nieuwe slots bij komen. Dit kan op elk moment van het jaar zijn.

Sinds kort bieden wij ook trainingen aan voor volwassenen en jeugd. We werken hier in 3 seizoen van telkens een x-aantal weken waarbij telkens de schoolvakanties als inhaalweken tellen en er ook eventueel een reserveweek wordt voorzien (buffer voor slecht weer of onvoorziene omstandigheden zoals een tornooi):

  • Reeks 1 in de LENTE: april 2022 tot en met juni 2022 – 10 lessen – 1 reserveweek
  • Reeks 2 in de HERFST: septemeber 2022 tot en met december 2022 – 12 lessen – 2 reserveweken
  • Reeks 3 in de WINTER: januari 2023 tot en met maart 2023 – wellicht opnieuw 12 lessen en enkele reserveweken.

ATTENTIE ATTENTIE:

Wij zijn nog op zoek naar extra trainers om ons team te versterken. Heb je interesse in het geven van padellessen, contacteer ons dan via info@karteriadiest.be. Vergeet zeker niet om in de mail je persoonsgegevens en ervaring te delen met ons. Ervaring in padelles geven of een diploma als padeltrainer is niet in elk geval nodig. Zet er ook bij of je interesse hebt in lessen voor volwassenen en/of kinderen.

Mix and Match Friday

Op vrijdagavond organiseren we het clubformat Mix and Match voor leden van de padelclub van 19u tot 22u. Je zal in ontspannen sfeer wedstrijdjes spelen tegen andere clubleden zodoende je nieuwe mensen leert kennen én beter kan worden in padel. Je zal ook leren welk niveau je hebt en met wie je best kan samenspelen… En of je best links of rechts speelt.

Omdat we graag van tijd tot stond wedstrijdschema’s uitwerken op voorhand is vanaf 1 april 2022 inschrijven verplicht. We zullen vanaf dan ook werken met wedstrijden in verschillende niveaus, of toch tenminste als er genoeg inschrijvingen zijn.

Laat elke week weten of je aanwezig bent via de Whatsapp groep of via mail: info@karteriadiest.be

Tornooien

De ‘Cupra Padel Tour 2022’ van Padel by Tennis Vlaanderen is een regelmatigheidscompetitie voor alle spelers die geldig aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen en AFT. Je schrijft in als duo bij de categorie dubbel heren of dubbel dames en/of dubbel gemengd.
Ook bij ons zullen er deze zomer drie tornooien georganiseerd worden in het kader van de ‘Padel Tour’, zijnde eind juni, eind juli en eind augustus. Doe jij ook een keertje mee?
Alle informatie over de Padel Tour en over de inschrijving vind je op deze link.

Je dient om deel te nemen aan toernooien van Padel By Tennis Vlaanderen wel lid te zijn van een padelclub. Alles over lid worden in onze padelclub, lees je hier

Padel Tour - logo positief

Whatsapp

Er zijn per padelklassement Whatsappgroepen opgericht waarin je terecht kan wanneer je nog op zoek bent naar spelers. Het is namelijk altijd leerzaam om met verschillende mensen te leren spelen. Zeker wanneer je nog niet-geklasseerd bent of op zoek bent naar partners om samen tornooien mee te spelen. In de Whatsapp-groepen kan je jezelf ook inschrijven voor de Mix and Match Friday en worden er regelmati ook grappige en leerrijke filmpjes gepost. Hieronder kan je met Whatsapp de QR-codes scannen van de groepen waarin je automatisch wilt toegevoegd worden. (Verschillende QR-codes volgen, hierlangs alvast de algemene groep)

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: