Lid worden van de Padelclub

Je kan ook lid worden van Padelclub Karteria Diest zodat je aan voordeeltarief speelt. Lidmaatschap kost slechts €25 voor volwassenen en €15 voor jongeren (-18j.). Dit houdt het volgende in:

  • Padel spelen op de club aan voordeeltarief
  • Lidmaatschap en verzekering bij Tennis Vlaanderen
  • Mogelijkheid tot deelname toernooien en interclub Tennis Vlaanderen
  • Mogelijkheid tot deelname activiteiten Padelclub Karteria Diest
  • Goodie Bag van Padelclub Karteria Diest
  • Uitnodiging voor de grote opening van de club (hopelijk nog deze zomer)

padellessen

Ben je met max. 4 personen en wil je je eerste stappen zetten in padel, dan is START 2 PADEL iets voor jullie. In 4 lessen van anderhalf uur wordt jou de basis van padel aangeleerd (prijs: €60). Mail als de bliksem naar info@karteriadiest.be om te kijken of er nog een plekje vrij is in ons lessenrooster.

Meer informatie over de reguliere volwassentrainingen volgt snel.

Wij zijn nog op zoek naar extra trainers om ons team te versterken. Heb je interesse in het geven van padellessen, contacteer ons dan via info@karteriadiest.be. Vergeet zeker niet om in de mail je persoonsgegevens en ervaring te delen met ons. Ervaring in padelles geven of een diploma als padeltrainer is niet in elk geval nodig. Zet er ook bij of je interesse hebt in lessen voor volwassenen en/of kinderen. 

START 2 padel insta

Mix and Match Friday

Op vrijdagavond organiseren we het clubformat Mix and Match voor leden van de padelclub van 19u30 tot 22u30. Je zal in ontspannen sfeer wedstrijdjes spelen tegen andere clubleden zodoende je nieuwe mensen leert kennen én beter kan worden in padel.
Omdat we nog maar net geopend zijn, werken we voorlopig zonder inschrijvingen en kijken we ter plaatse wie tegen wie kan spelen. Naderhand zal er een vast format worden opgesteld van te voren op basis van het aantal inschrijvingen en het aantal weken dat de reeks duurt.
De prijs die je betaalt, is afhankelijk van je abonnement met een maximumprijs van € 8 voor niet-leden. Je betaalt ter plaatse.
Hopelijk zien we jullie op vrijdagavond!

Toernooien

De ‘Cupra Padel Tour 2021’ van Padel by Tennis Vlaanderen is een regelmatigheidscompetitie voor alle spelers die geldig aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen en AFT. Je schrijft in als duo bij de categorie dubbel heren of dubbel dames en/of dubbel gemengd.
Ook bij ons zullen er deze zomer twee toernooien georganiseerd worden in het kader van de ‘Padel Tour’, zijnde eind juli en eind augustus. Doe jij ook een keertje mee?
Alle informatie over de Padel Tour en over de inschrijving vind je op deze link.

Padel Tour - logo positief

Je dient om deel te nemen aan toernooien van Padel By Tennis Vlaanderen wel lid te zijn van een padelclub. Alles over lid worden in onze padelclub, lees je hier

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: