Losse Verhuur

Ideaal voor beginners die de sport willen leren kennen of spelers die op hun eigen club niet terecht kunnen door de drukke bezetting. Materiaal huren is geen probleem en reserveren kan via de app van Tennis Vlaanderen, www.mijnterrein.be of door te bellen naar 013/321954.

Opgelet: een terrein wordt steeds gehuurd per 4 personen. Dit wil zeggen dat de prijs voor een terrein €24 / 1.5u in dal kost en €44 / 1.5u in piek. Omgezet is de prijs per uur €16 in dal en €30 in piek

Daluren: ma-di-woe-do-vrij: 8:00 – 18:00 en na 22:00
Piekuren: ma-di-woe-do-vrij: 18:00 – 22:00 en in het weekend

Abonnementen

Wij bieden vijf verschillende abonnementen aan waarmee je een jaar aan voordeeltarief speelt. Inclusief in de abonnementen zit ook je lidmaatschap bij onze club en Tennis Vlaanderen. Je kan ook kiezen voor een lidmaatschap zonder abonnement. Je kiest best je abonnement aan de hand van hoeveel keer en wanneer je denkt te spelen. Nadat je jezelf een abonnement hebt aangeschaft, laad je een bedrag op in het reservatiesysteem dat je gebruikt voor de betaling van je terrein.

Kies hieronder welk abonnement het best bij jou past en schaf het aan via deze link van Tennis Vlaanderen. Start je in het midden van het padelseizoen (start 1 april tot eind maart)? Geen probleem, wij voorzien abonnementen aan een verlaagd tarief! De prijzen hieronder zijn de prijzen voor een heel jaar.

Onderstaande abonnementen zijn ook verkrijgbaar per domiciliëring. Meld je hiervoor aan in het Sportcentrum (ter plaatse liefst).

Een BRONS abonnement is ideaal voor spelers die één keer per week willen komen spelen. Zelfs als je al eens een week overslaat, haal je er enorm veel voordeel uit in vergelijking met losse verhuur.

Per domiciliëring komt dit neer op €12.50 / maand.

Het ZILVER abonnement werd toegevoegd om spelers te belonen die ongeveer twee à drie keer per week komen spelen. Of spelers die in vakanties zeer veel spelen en in andere periodes wat minder.

Per domiciliëring komt dit neer op €18.00 / maand.

Abonnement GOUD is hét abonnement voor veelspelers, de échtte fanatiekelingen die 4 tot 5 keer per week hun hartje willen komen luchten.


Per domiciliëring komt dit neer op €32.00 / maand.

Ben je van plan om enkel maar overdag te komen spelen? Dan is het DAL abonnement iets voor jou. Je hebt ook nog steeds de mogelijkheid om in de piek te komen.

Per domiciliëring komt dit neer op €25.00 / maand

Speciaal voor de jonge spelers die graag uitblinken en de trots van onze club zullen worden.

 


Per domiciliëring komt dit neer op €25.00 / maand

Een lidmaatschap zonder abonnement kan om verschillende redenen de beste keuze zijn:
– Je bent verzekerd
– Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan clubactiviteiten (vb. ‘Mix and Match Friday’ of ‘de officiële inhuldiging op 18/9/’21)
– Je hebt toegang tot het reservatiesysteem
– Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien en activiteiten van Tennis Vlaanderen

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Sportcentrum

Openingsuren: