Hoe word ik lid?

 

Inclusief in het lidmaatschap zit o.a. je verzekering bij Tennis Vlaanderen, een goodie bag van de club en de mogelijkheid om aan verschillende activiteiten van de club en Tennis Vlaanderen deel te nemen. Je ontvangt ook een uitnodiging voor de officiële inhuldiging van de terreinen op zaterdag 18 september 2021. Lidmaatschap voor 1 seizoen kost slechts 25 euro.

Als lid van de club kan je jezelf ook een abonnement aanschaffen zodat je aan voordeeltarief kan spelen. Dit wil zeggen dat je voor een bepaald bedrag in euro krediet oplaadt en er voor X-aantal euro krediet gratis bovenop krijgt. Hoe groter het bedrag is dat je oplaadt, hoe meer procent krediet je er gratis bij krijgt. Dit krediet gebruik je dan om je terrein te betalen op het moment dat je reserveert via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.

Start to padel

Wij starten ook meteen met lessen padel voor beginners. Ben je met max. 4 personen en wil je je eerste stappen zetten in padel, dan is START 2 PADEL iets voor jullie. In 4 lessen van anderhalf uur wordt jou de basis van padel aangeleerd. Samen overleggen we welke dag en uur een mogelijkheid zijn voor jullie groepje en de trainer. Mail info@karteriadiest.be

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren:

Dansstudio

Openingsuren

Mail

Tel: 013/ 32 19 54

Sportcentrum

Openingsuren: